contact meer info ligging project fotogalerij aanbod home  
   

Residentie Graanmolens - Prijzen

 

Het aanbod van residentie Graanmolens bestaat uit 30 volledig afgewerkte nieuwbouw appartementen, 4 casco lofts en 2 (of na opsplitsing 3) commerciële ruimten.

Elk gebouw bevat een mix van 1 en 2-kamer appartementen. Elk appartement heeft een groot terras. De gelijkvloerse appartementen hebben een tuin. Ondergrondse parkeer- en bergplaatsen zijn beschikbaar. Je bent van harte welkom in ons volledig ingerichte modelappartement. Zo krijg je een beter zicht op de mogelijkheden van de beschikbare appartementen in Residentie Graanmolens.

Nog 4 appartementen, 1 dakappartement en 1 casco loft beschikbaar! Tot en met 30 april 2018 krijg je een gratis autostaanplaats bij aankoop van een appartement of loft!*

Je bent van harte welkom in ons volledig ingerichte modelappartement. Zo krijg je een beter zicht op de mogelijkheden van de beschikbare appartementen in Residentie Graanmolens.

* Actie geldig tot en met 30 april 2018.

Er kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de in de prijslijst aangegeven prijzen. Aan de prijzen kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie vanwege IGEMO en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden. Enkel bedragen vernoemd in ondertekende verkoopsovereenkomsten zijn bindend.

Het totaal omvat het grondaandeel, privatieve en gemeenschappelijke delen van de constructies, de basis afwerking (vloer, badkamer, keuken) - bij de lofts en commerciële ruimten wordt geen afwerking voorzien. Zie verkoopslastenboek voor meer details.

Prijzen zijn zonder notariskosten, erelonen, btw, registratierechten …

De nummering verwijst naar de plannen die consulteerbaar zijn op onze website of in de informatiebundel.