fotogalerij stand werken project home meer info contact ligging  
   

Residentie Graanmolens Sint-Amands - Ligging

Combineer de voordelen van wonen op het platteland met een optimale bereikbaarheid! Residentie Graanmolens ligt aan de rand van de dorpsbebouwing van Oppuurs en is via het recreatiegebied rechtstreeks verbonden met het dorpscentrum.

In het dorpscentrum, op 4 minuutjes wandelen, vind je alle basisvoorzieningen zoals een basisschool, een bakker en een bankagentschap. Een Delhaize supermarkt vind je in Sint-Amands of Puurs, voor een Colruyt of Carrefour supermarkt kan je terecht in Bornem. Met de wagen ben je op 6 minuten in het schilderachtige Sint-Amands. Met de fiets doe je 9 minuten over de 2,8 km.

Het station van Puurs ligt op 3,2 km en is op 7 min bereikbaar met de wagen. Op de fiets doe je er 13 min over en met het openbaar vervoer (bus 253) 9 minuten. Het station van Bornem ligt op 4,5 km of 11 min met de wagen en 15 min per fiets.

Alle grootsteden en de regionale steden liggen op ongeveer 30 minuten van je voordeur. De tijden hieronder geven de reistijd naar het centrum van de steden, hier mag je dus nog 10 minuten af doen als je aan de rand moet zijn.

 
Afstand
Reistijd
Brussel
33,5 km
36 min
Antwerpen
27,9 km
33 min
Gent
52,9 km
44 min
Dendermonde
15,4 km
22 min
Sint-Niklaas
16,5 km
20 min
Mechelen
21,7 km
28 min

 

 

 

 De onderstaande kaart geeft aan waar je met de wagen geraakt na 15 min of 30 min rijden.